Numatic Geri Dönüşüm Teknolojisi

Numatic Ürünleri artık geri kazanılabilir üretim sayesinde çevre sorunları iklim değişikliği gibi dünyayı tehdit eden sorunların çözümüne katkı sağlamaktadır. Geri dönüşüm üretim ile atık malzemelerin tekrar değerlendirilerek kazandırılması amaçlanmaktadır. Numatik Geri Dönüşüm Teknolojisi çevre sorunlarına büyük katkı sağlamaktadır.
Çevreye ve doğaya katkı amaçlı üretim prensibinin ön planda olduğu Numatic temizlik ürünlerinde, özel tasarımı, kullanım rahatlığı, efektif temizlik kontrolü gibi birçok avantajının olduğu görülmektedir. Numatic geri dönüşüm teknolojisi hedeflediği tasarım şıklığına ulaşmayı başarmıştır.
Hijyen ve temizlik konusunda bilindiği gibi temizliği kontrol altında tutma kalabalık ortamlarda oldukça önem arz etmektedir. Numatic geri dönüşüm (Reflo) teknolojisi ürünleri kullanımı rahat, şık tasarımı ve enfeksiyon kontrolü konusunda yüksek hassasiyet sunmaktadır. En önemli katkısı yine çok yüksek kaliteli geri dönüşüm plastikten üretilmiş olmalarıdır.

Reflo Numatic Geri Dönüşüm Teknolojisi
Reflo Numatic Geri Dönüşüm Teknolojisi

Numatic Pro-matic Ekipmanlarının Avantajları

Artık günümüzde öneminin fazlasıyla dikkate değer olduğu hijyen ve temizliğin tam anlamıyla yapılabilmesi için doğru ürünlerin tercih edilmesi gerekmektedir. Örneğin Numatic PRO-matic kat arabaları ve meydan arabaları çok bölmeli ayarlanabilir bölümler, kapanabilir raf bölmeleri sayesinde emniyetlidir. Daha sağlıklı bir kullanım sağlamaktadır.
Numatic yeni PRO-Matic ürünleri, paslanmaz çelik bölümleri sayesinde uzun yıllar kullanılmaya dayanıklıdır. Bu sayede işletme bütçeleri için de karlı bir tercih olduğu yadsınamaz. Re-flo teknolojisi ve Pro-Matic ürünleri ile Numatic işletmelere büyük kazanç sağlamaktadır.

Temizlik ürünlerinde bilindiği gibi kullanılan ürünlerin farklı alanlarda tekrar kez kullanıldığında çapraz bulaşma ve mikropları bir yerden başka yerlere bulaştırma tehlikesi bulunmaktadır. Kullanılan temizlik kovalarının önce koridor ve oda temizliğinde kullanılıp sonra ise ıslak alanlar olan tuvalet yer temizliğinde de kullanılması tehlike arz etmektedir. Numatic ürünleri her bir kullanılan ürünün ayrımını yapabilmek ve kullanım alanlarının karıştırılmaması için kodlama sistemini getirmiştir. Bu şekilde her alan için renk kodu ile belirlenen temizlik ürünleri karıştırma sorununu ortadan kaldırmaktadır. Yani hem hijyen hem kolaylık sağlamaktadır
Pro-Matic kat arabaları temizlik çözümlerinde yeni bir sayfa açarak, isteğinize göre ayarlanabilir katmanları ve bölmeleriyle ihtiyacınız olan tasarımı artık geri kazanılabilir plastikten modern bir tarzda sunmaktadır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir