Temizlik sektörünün vazgeçilmezi olan makinalar hemen her alanda faaliyet göstermektedir. Hastaneler, okullar, alışveriş merkezleri, ulaşım, oteller, park ve bahçeler düzenli olarak temizlenmektedir. İnsan gücüyle yapılacak olan temizlikler hem uzun hem de maliyetli olacağı için insan gücünü yerini makineler almıştır. Bu sayede hem hızlı hem de daha tasarruflu temizlik sağlanacaktır. Her ortama uygun makineler ile personel sayısında tasarrufa gidilmeye çalışılmaktadır. Kullanılan temizlik makinaları ne kadar dayanıklı olursa o kadar uzun ömürlü bir temizlik imkânı sunmaktadır.

Numatic temizlik makinaları sınıfının en iyi ürünlerini üretmektedir. Müşteri tarafından her koşulda tercih edilen Numatic kullanım talimatlarına uyulduğu sürece asla yarı yolda bırakmaz. Kullanım sırasında oluşabilecek hasar ve kırıkları ürünlerin orijinal yedek parçalarıyla destekleyebilirsiniz. Numatic, her ürüne uygun yedek parça ve ekipmanlarıyla ürünlerinin kullanım sürelerini uzatmakta ve müşterilerinin isteklerine cevap vermektedir.

Numatic temizlik makinaları, her ortama uygun tasarımlarıyla da ilgi çekmekte ve aksesuarları ile desteklenmektedir. Numatic yedek parça ve aksesuarları her ürün için özenle dizayn edilir ve her zaman temin edilebilme olanağı bulunmaktadır. Güvenilir, kaliteli ve dünya markası ürünlerinin yedek parça ve aksesuarlarına ulaşılması her zaman kolay olmakta, bu yüzden Numatic İnternational ile kendinizi güvende hissedeceksiniz. Bu güven ve kalite sayesinde dünyada adından söz ettiren Numatic, IBC Group – Işıltan A.Ş farkıyla sizlere sunuluyor.

Numatic temizlik makinaları sizleri profesyonel temizlikle tanıştırıyor, aynı zamanda yedek parça ve aksesuarları ile hizmetini taçlandıran IBC Group – Işıltan A.Ş müşteri memnuniyetini zirveye taşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir